ОСТАННІ НОВИНИ

МВС попереджає про підвищену загрозу тероризму

|

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що під час проведення масових заходів до третьої річниці Революції Гідності рівень терористичної загрози в столиці та й по свій території країни залишається підвищеним. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

patrulna-politsiya

«На жаль, за оперативною інформацією, російські спецслужби та внутрішні антидержавні, деструктивні сили не полишають намірів здійснення провокацій в святий для кожного патріота України день – День Свободи і Гідності.

Не виключено, що для здійснення провокативних дій може використовуватись патріотична риторика і гасла. Будьмо уважні!

Втім, правоохоронці цілковито готові до будь-яких викликів і не допустять реваншу антидержавних сил. Не радимо навіть думати про лихе… Реакція буде жорсткою і адекватною.

Наразі, спільно з нашими колегами з СБУ тривають контртерористичні заходи з метою недопущення і упередження будь-яких провокацій і терористичних актів в місцях масового скупчення людей.

До охорони громадського порядку, в період 21-22 листопада в м.Києві буде залучено 6000 правоохоронців, а на територіі всієі Украіни близько 15 000», – написав Шкіряк.

Фото: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *