ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міська влада має подякувати прокуратурі і СБУ за очищення її від корупції і політичного сміття, - Луценко

|

Генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає, що керівництво Львова має бути вдячним прокуратурі і СБУ за те, що вони очищають міську владу від корупції і політичного сміття. Про це він заявив сьогодні, 18 листопада, у Києві під час брифінгу, передає кореспондент Львівського порталу.

луценко

«У Львові улюблений працівник мера був взятий на отриманні хабара. І був такий відвертий, що оголосив всю шкалу доль у мерії. На місці міської влади я би подякував військовій прокуратурі і Службі безпеки України за очищення її від корупції і сміття політичного», – сказав Юрій Луценко.

Нагадаємо, вчора начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець був затриманий на отриманні хабара. Раніше обласна прокуратура висунула підозру Юрію Голецю у справі щодо Грибовицького сміттєзвалища. У мерії пояснили, чого саме стосується підозра.

Згодом Галицький районний суд відпустив Голеця під особисте зобов’язання. А прокурор Львівської області Юрій Квятківський пояснив, чому суд виніс саме таке рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *