ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию «спалили» підвальних злочинців

|

Працівники групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції під час проведення комплексних оперативно-профілактичних заходів викрили зловмисників, котрі з метою скоєння крадіжки проникли до підвалу багатоквартирного житлового будинку. Про це Львівському порталу повідомили у Стрийському відділі поліції.

злодій

Поліцейські Стрийського відділу поліції сьогодні, 17 листопада, близько 3.00 під час патрулювання застали зловмисників за скоєнням крадіжки у підвалі багатоквартирного будинку, розташованого по вулиці Січових Стрільців. Ними виявилися двоє місцевих мешканців віком 32 та 21 років. Один з них раніше вже мав неприємності з законом.

«Злодії зламали замок на вхідних дверях та проникли до підвалу. Працівники поліції застали їх в той час, коли вони «обстежували» приміщення у пошуках наживи та пакували чужі речі. До злочину, вочевидь, готувалися, адже були в рукавицях, з собою мали ліхтарики. Наразі ми встановлюємо усі обставини, перевіряємо чи причетні вони до скоєння інших кримінальних правопорушень» – розповів головний поліцейський Стрийщини підполковник поліції Іван Малиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 (замах на злочин), ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність – позбавлення волі терміном від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *