ОСТАННІ НОВИНИ

Звільнений за «законом Савченко» молодик забив 81-річну бабусю

|

На Львівщині правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві. Під час досудового розслідування зловмисник зізнався у вбивстві 81-річної мешканки Рудок. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

побиття

У Самбірський відділ поліції 10 листопада о 14.20 надійшло повідомлення від чергового лікаря Рудківської лікарні про те, що до них у важкому стані з багаточисельними тілесними ушкодженнями, в основному травмами голови, доставлено 81-річну мешканку міста Рудки. О 15.00 від отриманих травм потерпіла померла у лікарні. Покалічену жінку у власному будинку близько 13.00 виявив її чоловік, котрий і викликав швидку медичну допомогу.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний раніше судимий за крадіжки 27-річний мешканець сусіднього села, котрий кілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі по «закону Савченко». Зловмисник був оголошений у розшук і вже на наступний день правоохоронці встановили його місцеперебування та затримали в порядку ст.208 КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Спочатку затриманий заперечував свою причетність до скоєння вбивства, проте,  під вагою доказів, зібраних правоохоронцями під час досудового розслідування, зізнався у скоєному. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *