ОСТАННІ НОВИНИ

Вісім гандболісток львівської «Галичанки» можуть стати членами збірної України

|

Як повідомила головний тренер львівської «Галичанки» Тетяна Штефан, вісім її гандболісток отримали виклик до національної збірної України, передає Львівський портал.

gandbolistki-galichanka

Ними стали воротарки Єлизавета Гілязетдінова та Марія Гладун і польові гравці – Леся Смолінг, Наталія Воловник, Марина Коновалова, Наталія Стрюкова, Олена Косик, Наталія Сабова.

Національна збірна (тренери Борис Чижов, Валерій Войнолович) розпочинає підготовку до кваліфікаційних ігор чемпіонату світу-2017. Відбір на чемпіонат світу проходитиме у два етапи: груповий турнір та плей-офф. Відбіркові ігри групового етапу відбудуться 25-27 листопада у Словаччині.

Другий тренер «Галичанки» Анжела Савченко розповіла, що українська збірна потрапила у першу групу, де її суперниками є Словаччина, Литва та Греція. Українки зіграють: 25 листопада зі Словаччиною, 26 листопада – з Литвою, 27 листопада – з Грецією. У наступний раунд змагань кваліфікуються по дві найсильніші збірні кожної групи.

На думку тренерів «Галичанки», усі їх гандболістки, викликані на збір, мають шанси потрапити до національної команди і в її лавах поборотися за путівку на чемпіонат світу-2017.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *