ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обиратимуть найкращі студентські стартапи

|

Впродовж останніх двох місяців студенти львівських вузів проходили безкоштовний курс із підприємництва та запуску стартапів у рамках проекту Startup School University Edition. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

students_a5a50

Організаторами навчальної програми стали львівський бізнес-інкубатор Стартап Депо, а також організація «Польська допомога» та МЗС Республіки Польща. Щосереди двогодинні лекції відбувались у ЛНУ ім. Івана Франка та Львівській політехніці.

Студенти прослухали 8 лекцій, починаючи від формування ідеї до створення команди мрії. Лекторами були СЕО Стартап Депо Максим Лисак, бізнес-аналітик ELEKS Оксана Крикун, маркетолог українсько-американської компанії Stanfy Богдан Янатьєв та інші.

Протягом двох місяців учасники школи мали змогу створити власні проекти, а тринадцять найкращих потрапили до фіналу, де переможці отримають подарунки від організаторів програми.

Вже цієї середи випускники проекту презентуватимуть свої стартап-ідеї перед журі у складі представників польського МЗС, Львівської міської ради, Інституту міста та менторів школи. Учасники змагатимуться за звання найкращого студентського стартапу Львова.

Cтудентські проекти коливаються від мобільних додатків, які навчатимуть вас публічним виступам до систем оплати розрахунків у закладах громадського харчування. Фінальний стартап-батл відбудеться у коворкінгу iHUB Lviv (вул. Замкнена 9) 16 листопада. Початок – о 18.00 год. Участь безкоштовна за умов попередньої реєстрації.

Фото: Tvoemisto.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *