ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських безхатьків кличуть грітися до «нічліжки»

|

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що по місту Львову 14 листопада вночі сильний сніг. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Мешканців міста просять бути максимально обережними. У зв’язку з погодними умовами, Центр обліку та нічного перебування бездомних відкритий і протягом дня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР звертається до мешканців міста із проханням тепло одягатись та бути обережними. Водіїв транспортних засобів – при можливості утримуватися від поїздок, за умов ожеледиці на дорогах – обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами. Також мешканців просять повідомляти про бездомних, адже у місті працює Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян (вул. Кирилівська, 3а), де бездомні можуть знайти тимчасовий притулок та необхідну допомогу.

Також усіх мешканців просять не паркувати автомобілі у недозволених місцях, аби комунальна техніка могла проїхати для очистки доріг від снігу та ожеледиці.

Мешканців міста просять бути уважними під час погіршення погодних умов та про всі надзвичайні ситуації повідомляти на гарячу лінію міста за тел. 15-80 для оперативного реагування службами.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *