ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі патрульні затримали у Львові рецидивіста з арсеналом зброї

|

Сьогодні, 6 листопада, близько 3.00 год. патрульні у Львові затримала чоловіка з боєприпасами. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі патрульної поліції міста.

2

Так, до патрульних звернувся перехожий і повідомив, що неподалік на вулиці Грінченка стоїть чоловік з наплічником та сумками з предметом схожим на гранату.

1

«Патрульні миттєво були на місці, попередньо викликавши підмогу. Вони побачили чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння, біля якого сиділа вівчарка, і в руках він тримав предмет, що нагадував гранату. Біля нього стояв таксист, який за словами чоловіка, відмовився підвозити його із собакою. Патрульні сказали, що підвезуть його. Чоловік поставив три сумки в салон і дав команду собаці сісти в автомобіль патрульної поліції»,- повідомляють патрульні.

Щойно вівчарка опинилася в салоні, інспектори зачинили двері, відтак ізолювали її.

«Полісмени одразу провели поверхневу перевірку її 42-річного господаря. У руках чоловіка, за попередньою інформацією, була РГД-5 із запалом, в кишені лежала тротилова шашка вагою 200 грамів та запал до неї», -розповідають патрульні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. При перевірці сумок виявили 8 магазинів АК 5,45, штик-ножі та ніж, радіостанції, металошукач, компас, гарнітури до рації та інші особисті речі. Чоловіка доставили у Шевченківський відділ поліції. Він раніше судимий за грабіж поєднаний з насиллям та хуліганство вчинене групою осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *