ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронців Львова просять прослідкувати за масовими заходами в неділю

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради подає звернення у Окружний адміністративний суд, аби суд надав рішення щодо можливості проведення в місті масових заходів 6 листопада та можливості правоохоронних органів гарантувати безпеку під час цих заходів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

поліція

Нагадаємо, у Львівську міську раду надійшли заявки від різних громадських організацій щодо проведення у місті 6 листопада масових заходів. Серед поданих заявок – звернення голови ГО «Автономний Опір Львів» про намір провести 6 листопада з 19.30 год до 21.00 год пішу ходу «Марш Волі» з нагоди вшанування річниці від Дня народження Нестора Махна за маршрутом: площа перед Собором св Юра – вул Листопадового Чину – вул Університетська – вул Січових Стрільців – вул Гнатюка – пр Свободи – пл Міцкевича – пл Галицька – майдан перед пам’ятником Данилу Галицькому на пл Галицькій. Запланована кількість учасників – до 100 осіб. Інформація про цей захід викликала певний супротив та негативний резонанс в мешканців міста.

«Відтак, враховуючи складність ситуації, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся листами до керівників Головного управління національної поліції у Львівській області та патрульної поліції міста, керівництва СБУ та прокуратури з вимогою забезпечити правопорядок та безпеку мешканцям міста 6 листопада»,- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в неділю у Львові відбудеться також головний біговий старт західної України – GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016, який триватиме з 09.00 до 14.00 год. Після обіду відбудеться піша загальноміська молитва-вервиця. Молитва розпочнеться о 15.00 год від церкви св. Архистратига Михаїла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *