ОСТАННІ НОВИНИ

Українцям слід чекати зниження цін на авіаквитки?

|

У 2015 році українці почали частіше пересуватись на літаках, ніж це було колись. Про це сьогодні, 3 листопада, під час Міжнародного економічного форуму «Львівщина – Фабрика Європи» повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передає кореспондент Львівського порталу із місця події.

135

За словами урядовця, незважаючи на сумні прогнози експертів, у 2015 році ситуація з авіаперельотами в Україні покращилась, прогнози на майбутнє в міністерства також оптимістичні.

«Цього року завдяки тому, що міністерство інфраструктури дерегулювало питання видачі маршрутів, всі авіакомпанії отримують ті напрямки, які вони хочуть. Раніше такого не було. Ми маємо зріст більше 17% пасажиропотоку, у деяких аеропортах – до 30%. Наше завдання тепер – знизити ціни на авіаперевезення, забезпечити більш якісне покриття маршрутів. Щоб люди могли вибирати не лише коли летіти, але й куди. Щоб це було зручно для клієнтів»,- наголосив В. Омелян.

Раніше Львівський портал публікував статтю: (Без) хмарні перспективи. Коли можна полетіти зі Львова в Європу за «копійки»?

Фото: Tetyana Romanovska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *