ОСТАННІ НОВИНИ

Парубій сподівається, що Україна отримає безвіз до річниці Революції Гідності  

|

Голова Верховної Ради закликав членів Європарламенту проголосувати за надання Україні безвізового режиму. Про це повідомив спікер Верховної Ради України Андрій Парубій на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

безвізовий режим

«Провів зустріч з делегацією підкомітету безпеки та оборони Комітету закордонних справ Європейського парламенту напередодні їхнім відправленням на Донбас.

Вважаю символічним і важливим, що депутати Європарламенту зможуть на власні очі побачити наслідки агресії Путіна проти України. Я переконаний, що цей візит буде важливий для глибшого розуміння війни, яку веде Україна, для розуміння того, що українські воїни бережуть спокій не тільки за України, а й всього вільного світу, всієї Європи.

Звернуся до європарламентарів, з багатьма з них я зустрічався ще в часи Майдану, з прохання щоб до річниці Революції Гідності у стінах Європарламенту нарешті було проголосоване питання про безвізовий режим з Україною.

Один з членів делегації запевнив мене, що оприлюднений порядок денний роботи Європарламенту не є остаточний – туди будуть внесені поправки.

Я переконаний і вірю, що люди, які були поруч з нами на Майдані докладуть максимум зусиль, щоби до річниці Революції Гідності ухвалити рішення, щодо завершення лібералізації візового режиму між Україною та Євросоюзом», – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *