ОСТАННІ НОВИНИ

ООН збирається відкрити офіс в Україні

|

Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш підпише Угоду між Урядом України та Управлінням ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС) про відкриття Офісу ЮНОПС в Україні. Відповідне рішення було прийнято 2 листопада під час засідання Кабінету міністрів України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міністерства.

oon

Започаткування діяльності офісу ЮНОПС в Україні створить необхідні правові підстави для залучення прямих іноземних інвестицій та сприятиме реалізації інвестиційних проектів, а також залученню грантових коштів, організації управління складними комплексами господарської діяльності.

Головний офіс ЮНОПС, де будуть надаватися послуги партнерам у сфері розвитку, гуманітарної діяльності та підтримання миру, у тому числі Організації Об’єднаних Націй, її установам, фондам та програмам, урядом країн-донорів та країн-реципієнтів, міжурядовим організаціям, міжнародним та регіональним фінансовим інституціям, неурядовим організаціям, некомерційним фондам та приватному сектору буде відкрито у м. Київ.

Допомога ЮНОПС також включатиме проведення семінарів, навчальних програм, демонстраційних проектів; надання стипендії для навчання та підвищення кваліфікації або подібні механізми, згідно з якими заінтересовані кандидати зможуть навчатись та отримувати відповідну підготовку тощо.

Надання консультативних та інших послуг з управління проектами та супроводження ділових операцій фахівцями організації слугуватиме сталому менеджменту проектів, розвитку інфраструктури та здійсненню закупівель, а також інвестиційному менеджменту в Україні.

Фото: Укрінформ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *