ОСТАННІ НОВИНИ

Спортсмени Львівщини привезли чимало медалей з чемпіонату та Кубку України із санного спорту

|

Нещодавно на санних трасах міста Сігулди (Латвія) завершився чемпіонат України та Кубок України із санного спорту. Представники Львівської області на змаганнях вибороли золоті, срібні та бронзові медалі. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, передає Львівський портал.

20161022_150509_1478007399_613x344-8125_3_0

Так, призерами Чемпіонату України з санного спорту серед жінок стали одразу три представниці Львівщини – Олена Шхумова, Олена Стецків та Ірина Левкович, які посіли відповідно перше, друге і третє місця. У змаганні серед чоловіків друге і третє місця посіли львів’яни Антон Дукач та Ігор Стахів.

У двомісних чоловічих екіпажах І місце зайняли Олександр Оболончик з Тернопільської області та Роман Захарків із Львівщини, ІІ місце – львів’яни Роман Радченков  та Орест  Собота, ІІІ місце – Ігор Гой з Тернопільської області та Мирослав Левкович із Львівської області.

Переможцями Кубка України серед жінок також стали представниці Львівщини – Наталія Драбінська, Анна Харчос та Дарія Гула, які вибороли відповідно золото, срібло і бронзу.  Серед чоловіків перше і третє місця зайняли львів’яни Антон Дукач та Ігор Стахів.

У двомісних чоловічих екіпажах І місце зайняли Олександр Оболончик з Тернопільської області та Роман Захарків із Львівщини, ІІІ місце – львів’яни  Роман Радченков та Орест Собота.

Окрім того, двоє спортсменів Львівщини – Наталія Драбінська та Ірина Левкович, виконали норматив “Майстра спорту України”.

Нагадуємо, що незабаром кращі спортсмени Львівщини у складі збірної команди України змагатимуться в США на першому етапі кубка світу з санного спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *