ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Галичанка» - найсильніша команда гандбольної Балтійської ліги за підсумками двох турів

|

Завершився другий з’їзний тур жіночої гандбольної Балтійської ліги, який приймала на своєму домашньому майданчику 28-30 жовтня львівська «Галичанка». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

galychanka-a5162bcf9079d9bbee91fda60784745f

В рамках туру підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко зіграли п’ять матчів, в чотирьох з яких святкували перемогу, а один завершили нічиєю.

З командою «БНТУ-Бєлаз» (м.Мінськ), віце-чемпіонками Республіки Білорусь, «Галичанка» розійшлася миром 18:18 (10:10).

А ось своїх найголовніших суперниць – білоруський ГК «Гомель», чемпіонок Балтійської ліги попереднього сезону, львів’янки перемогли з рахунком   19:16 (10:6).

«Городнічанку» з білоруського м.Гродно «галичанки» розгромили з результатом  27:12 (16:3).

Не залишили шансів і двом литовським командам – «Жальгіріс» (м.Каунас) та «Гарляві» (Каунаська обл.), здолавши їх  з рахунками 30:15 (14:3) та 21:14 (10:4) відповідно.

За підсумками всіх матчів другого туру у кожній команді відзначили по двоє кращих гравців. У складі «Галичанки» таке визнання отримали капітан Леся Смолінг та найдосвідченіша гандболістка команди Наталія Туркало.

За результатами другого туру «Галичанка» закріпилася на першому щаблі  турнірної таблиці, значно випередивши суперниць за набраними очками.  «Галичанка»  – єдина команда серед всіх учасниць Балтійської ліги, яка йде без поразок: в активі львів’янок  дев’ять перемог та одна нічия.

Турнірне становище команд після  другого туру (10 ігор):

1 місце – «Галичанка» – 19 очок.

2  – 3 місця – ГК «Гомель»/ БНТУ-БєлАЗ  – по 14 оч.

4 місце – Жальгіріс – 7 оч.

5 місце –« Гарлява» – 4 оч.

6 місце  – «Городнічанка» – 2 оч.

Фото: Львівська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *