ОСТАННІ НОВИНИ

Довгообіцяний трамвай на Сихів курсуватиме від площі Соборної

|

На трамвайному маршруті на Сихів буде працювати 13 одиниць техніки. На початках трамвай курсуватиме за маршрутом пл Соборна – кінотеатр ім. Довженка, згодом рух буде продовжено до «Санта-Барбари». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

трамвай на сихів

«На трамвайний маршрут на Сихів плануємо спочатку скерувати 10 одиниць трамваїв. Згодом, кількість машин буде збільшена ще на 3. Орієнтовна тривалість між трамваями повинна становити 5-6 хв. Графік руху – 06.30 – 22.30 год. За необхідності, будемо розглядати можливість продовження графіку роботи трамвайного маршруту до 22-23 год. На початках трамвай курсуватиме від пл Соборної до кінотеатру ім. Довженка, згодом – до «Санта-Барбари», – розповів Михайло Сидорович, директор ЛКП «Львівелектротранс».

Проект «Трамвай на Сихів» реалізовується за рахунок кредиту від ЄБРР у розмірі 12 млн. євро, гранту німецького уряду у 5 млн. євро, технічної допомоги ЄС у розмірі 1,5 млн. євро та за кошти з міського бюджету – 8,850 млн. євро.

Як повідомляв Львівський портал, відкриття трамвайної колії на Сихів заплановано на середину листопада цього року. Раніше у міськраді обіцяли, що трамвай з’явиться ще навесні, потім його запуск відтермінували до осені.

Фото: Vgorode.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *