ОСТАННІ НОВИНИ

У Мар’їнці внаслідок мінометного обстрілу двоє бійців отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 2 військовослужбовців отримали поранення. Це сталося у Мар’їнці внаслідок ворожого мінометного обстрілу. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

mapa-16-10-1

Луганський напрямок

Вчора між початком доби та 4 годиною ранку окупанти здійснили серію обстрілів наших позицій з важкого озброєння. Кількість випущених боєприпасів – близько 80. Після 19 години бойові дії на рубежах Попасна – Новоолександрівка поновилися. Бойовики активно застосовували бронетехніку, а також 122-мм гармати.

Окрім цього, противник порушив режим тиші у Станиці Луганській та Жовтому (район Щастя). Як заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник Міністерства оборони України полковник Андрій Лисенко, всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 19 ворожих обстрілів, зокрема 8 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Як і раніше, тут фіксується найменша кількість ворожих обстрілів. Водночас вони достатньо тривалі – не менше півгодини. Окупанти епізодично порушують режим тиші по всьому фронту, за винятком Донецького аеропорту. Після заходу сонця у Зайцевому та Верхньоторецькому бойовики застосували міномети.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 6 ворожих обстрілів, зокрема 2 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Основні бойові дії тривають на двох ділянках фронту – Красногорівка-Мар’їнка, а також Павлопіль-Широкине. На відміну від минулих днів, на першій ділянці було неспокійніше. Внаслідок ворожих обстрілів Мар’їнки були пошкоджені дахи та вікна 5 будинків місцевих мешканців. Постраждалих серед мирного населення немає.

По всьому фронту противник застосовує міномети, загальна кількість випущених мін – близько 160.

На інших рубежах вчора було спокійно, за винятком 1 короткотривалого обстрілу в районі Старогнатівки.

В районі Водяного відбувся політ ворожого БПЛА.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 18 ворожих обстрілів, зокрема 7 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *