ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині загинуло двоє військових, але не внаслідок бойових дій

|

Речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко спростовує раніше оприлюднену заяву Луганської ОВЦА про загибель двох військовослужбовців внаслідок артилерійського обстрілу в п’ятницю. Про це пише УП, передає Львівський портал.

військовий облік

На брифінгу в суботу він заявив, що за минулу добу в зоні АТО внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, троє отримали поранення і ще один – контузію.

«Жоден український військовослужбовець не загинув, троє отримали поранення. Двоє на Маріупольському напрямку – це Широкине, Водяне, і один на Донецькому, н.п. Зайцеве. Ще один військовий отримав контузію внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поблизу Водяного», – сказав Лисенко.

За його словами, всі поранені бійці перебувають у лікарнях, їм надана необхідна медична допомога.

«Інформація, оприлюднена Луганською військово-цивільною адміністрацією, про нібито загибель двох військовослужбовців внаслідок бойових дій не відповідає дійсності», – підкреслив речник Міноборони.

Відповідаючи на уточнююче питання, Лисенко повідомив, що двоє військовослужбовців на Луганщині загинули не внаслідок бойових дій, а внаслідок побутового конфлікту.

«У нас є інформація про загибель двох військовослужбовців, але не внаслідок бойових дій, а внаслідок побутового конфлікту серед військовослужбовців, і цим питанням займаються зараз компетентні органи», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *