ОСТАННІ НОВИНИ

У 16 львівських будинках все ще холодно

|

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на ранок, 13 жовтня, опалення подається до 1607 будинків. Немає теплопостачання у 16 будинках. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

опалення

Через пориви у внутрішньобудинкових системах опалення, тепло не отримують будинки на вул. Стрийська, 61, вул. Куликівська, 39в, вул. Східна, 44, вул. Сорочинська, 6, вул. Окуневського, 3.

Через ремонт на об’єктах теплопостачання, не отримують опалення будинки на вул. Левицького, 75, 75а, 87, вул. Тракт Глинянський, 145, 147, 151, вул. Тернопільська, 6, 6а, вул. Куликівська, 39в, вул. Замарстинівська, 150, вул. Хмільова, 2.

Через відсутність акту готовності будинку до зими, тепла не мають будинки на вул. Володимира Великого, 23, 25.

Після ліквідації виявлених пошкоджень у внітрішньобудинкових системах і на теплових мережах, буде відновлено подачу опалення до цих будинків.

«Якщо ж мешканці бачать, що їх будинку немає у цьому переліку і немає опалення, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ), бо внутрібудинкова система знаходиться в них на балансі. Зазвичай причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи. Потрібно просто її розповітрити», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, 10 жовтня опалення запустили у освітні заклади та лікарні Львова.

Про те, у скільки обійдеться львів’янам та мешканцям області тепло у домівках Львівський портал" href="http://portal.lviv.ua/">Львівський портал писав у статті:“Зима-2016: скільки доведеться викласти за тепло та газ, і як з цим жити?”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *