ОСТАННІ НОВИНИ

Сміттєзвалище на Полтавщині цілодобово стережуть від львівського сміття

|

На Полтавщині обласна влада запровадила цілодобову охорону Решетилівського сміттєзвалища, щоб туди не проникло львівське сміття. Про це повідомляє ЕнергоЛайф.інфо.

2

Так, 5 жовтня, за повідомленням голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького, тверді побутові відходи зі Львова «приїхали» на санкціоноване звалище у Решетилівку.

Задля уникнення подібної ситуації на інших сміттєзвалищах Полтавщини, влада області звернулася до правоохоронців із вимогою забезпечити цілодобовий контроль за переміщенням сміттєвозів з номерними знаками інших областей.

Полтавська обласна рада також повідомляє, що днями львівське сміття «добралося» до Дніпра. Поїзд сміттєвозів до населених пунктів Дніпропетровської області блокують активісти та правоохоронці. Для того, щоб його не скидали на Полтавщині, смітники регіону будуть охороняти. За розпорядженням Олександра Біленького, на Решетилівському сміттєзвалищі почали цілодобове чергування.

Раніше Львівський портал писав про те, скільки коштів іде на мандри львівського сміття у статті «Мандри львівського сміття у цифрах: скільки мільйонів забрали і ще заберуть у львів’ян?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *