ОСТАННІ НОВИНИ

Молоді пропонують подавати свої проекти для покращення Львівщини

|

У середу, 12 жовтня, в об’єднаних територіальних громадах Львівської області розпочинається новий проект, який спрямований на залучення молоді до місцевого самоврядування, співпраці із структурними підрозділами місцевих органів влади та в подальшому реалізації спільних ініціатив. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

проекти

Основна мета проекту – залучення молоді до місцевого самоврядування, сприяння розвитку молодіжних ініціатив для реалізації продуктивних ідей та успішних проектів.

Проект передбачає три етапи: під час першого – організатори ознайомлять молодих людей із можливостями та перспективами проекту, поділяться успішним досвідом реалізованих проектів та проведуть модеративну гру (воркшоп) щодо продукування ідей. Під час другого етапу найктивнішу молодь буде запрошено на профорієнтаційні екскурсії на підприємства, установи та організації Львова. За підсумками зустрічей з молоддю, які відбуватимуться протягом цієї осені, найактивніші учасники візьмуть участь у Форумі (третій етап), який надасть їм можливість реалізувати власний проект у своїй ОТГ.

За більш детальною інформацією прохання звертатися до начальника відділу молодіжної політики Юрія Горуна за телефонами: 261-27-40.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *