ОСТАННІ НОВИНИ

Старшокласників Львівщини запрошують до участі у конкурсі короткометражних фільмів

|

Український католицький університет оголошує конкурс короткометражних фільмів для старшокласників «Кіно&школа». Цьогорічна тема конкурсу – «Як я будую Україну». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

короткометражки

Переможці отримають призи та зможуть взяти участь в майстер-класі, який проведуть професійні тележурналісти у сучасній телестудії магістерської програми журналістики УКУ.

Серед тих, хто оцінюватиме роботи – завідувач Кафедри журналістики УКУ, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент Вікторія Бабенко, керівник програми «Філософія. Політика. Економіка» УКУ, доцент Кафедри державного управління Юрій Підлісний, ведучий програми «Свобода слова» телеканалу ICTV Вадим Карп’як та лідер гурту «Мері» Віктор Винник.

Роботи слід подати до 27 листопада. Фінал конкурсу відбудеться 3 грудня.

Учасники конкурсу можуть звернутися до журі конкурсу за порадою, як найкраще обрати тему і підготувати свою роботу. Для цього слід написати листа на електронну пошту: [email protected] (з поміткою конкурс «Кіно&школа»), чи дзвонити за телефонами: (032) 240-99-40, (097) 665-59-26.

Для участі у конкурсі слід прислати посилання на фільм, розміщений в YouTube, на е-пошту: [email protected] (тема листа: конкурс «Кіно&школа»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *