ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця ліквідовує частину бронювання квитків

|

Завдяки відміні різних видів бронювання щодоби пасажири зможуть купити майже на 3,9 тис. більше квитків на поїзди. Це відбудеться завдяки відміні різних видів бронювання та зміні розподілу місць за видами продажу. Відповідний наказ «Укрзалізниці» підписано 26 вересня, він почне діяти з 30 жовтня цього року. Таким чином, загалом у вільному продажу щодобово знаходитиметься понад 97 тис. квитків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Укрзалізниця

Змінити систему бронювання місць у поїздах ініціював голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун. Це один із кроків, що покликаний покращити сервіс для пасажирів.

Завдяки  внесеним змінам до наказу щодо розподілу місць у пасажирських поїздах за бронями та видами продажу вдалося збільшити кількість місць для виїзду соціально вразливих верств населення. Тепер для них у кожному поїзді передбачено для оформлення до 10 місць замість 4, як було раніше. Також розширено перелік таких осіб. Так, цією можливість, окрім інвалідів Другої світової, мають право скористатися учасники бойових дій, у тому числі АТО, інваліди 1 та 2 груп та діти-інваліди.

Для державних установ та організацій встановлено бронювання місць лише в одному поїзді за наявності інших поїздів одного маршруту.

Також переглянуті та встановлені більш жорсткі умови викупу місць для організованих груп пасажирів – не пізніше 3 діб.

Менеджмент товариства особисто контролюватиме, щоб прийняті зміни в системі бронювання реально працювали, він відкритий до пропозицій та зворотного зв’язку зі споживачами послуг.

Довідка

Скасовані наступні види броні:

– для реалізації місць начальником вокзалу станцій, вокзалів регіональних філій залізниць;

– для реалізації місць начальником Відокремленого підрозділу «Український центр обслуговування пасажирів» регіональної філії Південно-Західна залізниця;

– для реалізації місць начальником регіональної філії.

Відмінено також такі види продажу: для організованого виїзду груп у зворотному напрямку в додаткових поїздах та вагонах і для зворотного виїзду з держав  Європи.

Залишилася для бронювання певна кількість місць для службових відряджень працівників залізничного транспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *