ОСТАННІ НОВИНИ

У лікарні померла друга патрульна, яку розстріляли у Дніпрі

|

Дівчина-патрульний, яку було поранено колишнім бійцем роти спецпризначення МВС «Торнадо» у Дніпрі, померла під час операції в 16-й клінічній лікарні міста.  Про це повідомив «Українській правді» речник Нацполіції Ярослав Тракало.

399
Убивця патрульних поліцейських у Дніпрі…

За його словами, у дівчини було поранення ноги та ключиці, також куля зачепила легеню.

Разом з тим, глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе повідомила в коментарі “112 каналу”, що патрульного поліцейського, який загинув на місці інциденту, звали Артем Кутушев, йому було 27 років. У загиблого залишилася дочка, якій в неділю виповнилося 3 роки.

Його напарницю, яка була поранена, звали Ольга Макаренко.

За словами Деканоїдзе, це перший випадок в Україні, коли патрульних вбивають під час виконання службових обов’язків.

Глава Нацполіціі також розповіла подробиці трагедії.

За її словами, патрульні зупинили автомобіль «Citroen», який проїхав на червоне світло.

Коли поліцейські сказали водієві, що збираються перевірити його документи, той просив цього не робити і відпустити його. Однак йому відповіли, що це службові обов’язки патрульних.

Коли патрульний Артем Кутушев сіл в авто і став перевіряти документи, зловмисник вийшов з машини і вистрілив у нього, а потім в його напарницю.

Після цього машину “Citroen” блокував мікроавтобус, водій якого був свідком події. Однак зловмисник став погрожувати водієві мікроавтобуса зброєю і зник з місця злочину.

Раніше Львівський портал повідомив, що у Дніпрі порушник розстріляв поліцейських і втік. Стрілянина потрапила в об’єктив відеокамер.

Фото: УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *