ОСТАННІ НОВИНИ

У Дніпрі порушник розстріляв поліцейських і втік

|

Сьогодні у Дніпрі порушник застрелив поліцейського. Подія сталася сьогодні зранку поблизу автовокзалу. За попередньою інформацією, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки Citroen (номерний знак AE 7053 AA, сірого кольору) за порушення правил дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України.

387

Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення.

388

389

На місце виїхали перший заступник Голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян та начальник Департаменту карного розшуку Нацполіції Дмитро Головін.

380

Для пошуку злочинця введено оперативний план «Сирена».

За уточненими даними нападником виявився Олександр Пугачов, уродженець Торезу Донецької області, що зараз захоплена російськими терористами.

Зловмисника який стріляв у правоохоронців спробував зупинити  водій автобуса, однак змушений був відступити нід натиском зброї.

Також відомо, що вбивця поліцейських у Дніпрі – колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо». У минулому він скоїв ряд правопорушень за які дивним чином не поніс покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *