ОСТАННІ НОВИНИ

У п’ятницю на Яворівському полігоні трагічно пішли з життя одразу два бійці

|

За один день, 16 вересня, на території Яворівського полігону трагічно загинули два військовослужбовці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону.

полігон

Як відомо, Того ж дня, близько 21.40 год. на території Яворівського полігону під час виконання вправ стрільб з БМП 2 у русі, командир бойової машини С., що виконував вправу з 3 доріжки, втратив орієнтир та здійснив постріл з гармати в сторону БМП 2, що виконував вправу з 2 доріжки. Внаслідок пробиття броні башти останнього командир БМП2 інший сержант отримав поранення ділянки шиї. Від отриманих поранень вказаний боєць помер дорогою до шпиталю.

Того ж дня, але раніше, о 17.50 год. на території військового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що на Яворівщині, під час несення служби у добовому наряді по охороні складів ракетно-артилерійського озброєння військової частини, військовослужбовець військової служби за контрактом порушив правила поводження зі зброєю – автоматом АК-74. У результаті цього отримав вогнепальне поранення в область підборіддя. Від отриманих травм солдат помер на місці.

За вказаними фактами військова прокуратура Львівського гарнізону розпочала кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 414 КК України.

Додамо, що загиблого Андрія Протасевича ховатимуть завтра, 20 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *