ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині забиратимуть ліцензії за продаж алкоголю та цигарок неповнолітнім

|

Упродовж січня-серпня на Львівщині  було анульовано 30 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами за реалізацію таких товарів неповнолітнім. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

ліцензія на алкоголь

Як повідомили в управлінні контролю за  обігом та оподаткуванням підакцизних товарів станом на перше вересня цього року  проведено 234 фактичні перевірки. За результатами перевірок 2016 року донараховано фінансових (штрафних) санкції на суму 1 251,4 тис. гривень. Сплачено фінансових санкцій у поточному році 959,4 тисяч гривень.

На підставі матеріалів правоохоронних органів винесено 38 рішення про застосування фінансових санкцій за реалізацію алкогольних чи слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, або безліцензійну торгівлю, донараховано санкцій на загальну суму 408 тисяч гривень. Сплачено фінансових санкцій у поточному році 170,4 тисяч гривень, а також анульовано 30 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *