ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спортсмени позмагаються за Кубок міста з настільного тенісу

|

У Львові  15-19 вересня відбудеться  Кубок міста з настільного тенісу. Про це Львівському порталу повідомили у прес – службі  Львівської міської ради.

теніс

Змагання відбуваються відповідно до програми Спеціальних Олімпіад. Місце проведення – спортивний комплекс “Олімпік”(вулиця Щирецька, 36).

Змагатися за нагороди будуть представники з дев’яти країн Європи та 16 областей України. Боротьба відбудеться в наступних вікових категоріях, а саме 1996-1999, 2000-2003, 2004 року народження. Окремо будуть змагатися діти та молодь з особливими потребами.

«Це вже третій захід, який відбувається відповідно до програми «Відкриті Кубки Львова», і, думаю, він буде чи не наймасовішим серед усіх. Також варто зазначити, що два дні на вулиці перед «Олімпіком» будуть встановлені міні-столи, де кожен охочий зможе спробувати пограти у настільний теніс. Тому приходьте і випробуйте свої сили у цьому виді спорту», – зазначає Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Відкриття заходу відбудеться 16 вересня о 16:00 год. біля “Львівського кіноцентру” (вул. В. Великого, 14а).

Усі охочі можуть прийти та повболівати за спортсменів 16-19 вересня з 9:00 годині в СК «Олімпік».

 

Організаторами заходу є Федерація настільного тенісу у Львівській області і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *