ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня стартує «Форум видавців»: у Львові зберуться книгомани зі всієї України

|

У четвер, 15 вересня, у Львові стартує 23-й Форум видавців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

книга

Протягом чотирьох днів у палаці Мистецтв та інших 60 локаціях на книгоманів очікують цікаві книжкові презентації, літературні дискусії, спецпроекти тощо. Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Серед основних заходів 23-го Форуму видавців – книжковий ярмарок, церемонія вручення книжкової премії “Найкраща книга Форуму-2016”, ніч поезії та музики non-stop, Львівський міжнародний літературний фестиваль, Львівський бібліотечний форум спільно з Українською бібліотечною асоціацією, Благодійна акція для людей літнього віку “Третій вік: задоволення від читання” та вперше – фестиваль “Місто Лема”.

Також відбудеться 13 тематичних форумів, у програмі яких – дискусії, читання, круглі столи, презентації книжок, спілкування з експертами, майстер-класи, лекції.

На найбільшій книжковій події року очікують на 50 000 відвідувачів, 363 авторів, перекладачів, літературознавців, тощо. Зокрема учасники прибудуть з 28 країн: Австрії, Білорусі, Греції, Грузії, Данії, Естонії, Ізраїлю, Італії, Канади, Каталонії, Латвії, Литви, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, ПАРу, Перу, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії, США, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії, Швеції.

Із більш детальною програмою можна ознайомитись тут.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *