ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять допомогти з кухонним приладдям для дітей з особливими потребами

|

Навчально-реабілітаційний центр в Брюховичах, що почав працювати з дітьми з особливими потребами, потребує благодійної допомоги. Про це пишуть активісти «Варти1» на сторінці спільноти у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

reabilitatsiyniy-tsentr-dlya-ditey-z-op

Відомий у всьому Львові навчально-реабілітаційний центр I-II ступенів Святого Миколая(в минулому спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №104), що знаходиться в смт. Брюховичі, вул.Незалежності, 1 з вересня розширив свою діяльність і почав працювати з дітьми з особливими потребами, а саме відкрив спеціалізовані групи денного перебування для них.

«У центрі зараз формується клас-кімната кухня, де б діти могли себе розвивати і навчатися як кухарі та інше. Для цієї кімнати виникла потреба в обладнанні.

Надаємо повний перелік предметів, які потребує центр: посуд кухонний,каструлі, сковорідки, сотейниці (різних розмірів), набір кухонних ножів, набори для спецій, прибори столові:ножі, виделки й ложки,лопатки; сиро різка, яйце різка, друшляк, збивалка для яєць, шумівка, розливна ложка, терки, м’ясорубка, сито, обробні дошки для нарізування, форми для випікання печива,тортів, блендер, міксер, посуд столовий: тарілки, салатниці(різних розмірів); чайний посуд: чашки,блюдечка, цукерниця,чайник; пилосос, комп’ютер, принтер, музичний центр.

Кожен з предметів можна дарувати окремо.

З пропозиціями звертатися до Галини Федевич 0671725135 або 0631598843», – йдеться у повідомленні.

Кожен з нас може стати благодійником і внести свою важливу частку у навчання і пристосування дітей з особливими потребами до звичного нам життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *