ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновники мерії розцінюють громадянську позицію інвестора «Будуємо без хабарів», як… рекламу

|

Департамент економічної політики Львівської міськради вимагає від девелоперської компанії «Моя країна» та ТзОВ «Будівельна Кераміка Львова» зняти надпис з паркану забудови «Будуємо без хабарів» на вулиці Стрийській, 108, нібито це самовільно встановлена реклама. Про це йдеться в офіційному листі-вимозі до інвестора, який є в розпорядженні Львівського порталу.

будуємо без хабарів

Чиновники міської ради зауважують, що забудовник, мовляв, порушив ч.1 ст.16 Закону України «Про рекламу». Більше того, у разі невиконання цієї «вимоги», міська рада погрожує звернутися в Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області, аби на інвестора наклали штраф.

Натомість представники інвестора стверджують, що міська рада свідомо блокує старт проекту у Львові. Зокрема інвестор з США, який з іншими співзасновниками девелоперської компанії «Моя країна» ось уже більше як півроку не може отримати дозвіл на здійснення інвестиційної діяльності у місті Львові, особисто приїде дізнатися, чому міська влада вперто не дозволяє багатомільйонним інвестиціям зайти у місто Лева.

За словами співзасновника ДК «Моя країна» Тетяни Овчаренко, чиновники Ратуші, не знаючи уже, яке порушення віднайти, і змушують забудовника змінити напис на паркані будівництва: «Будуємо без хабарів!», нібито це – реклама.

1

«Реклама чого? – Незрозуміло! Протест проти бездіяльності чиновників Садового? – Так! Вважайте це нашою громадською позицією, яку ми будемо відстоювати!», – підкреслила Тетяна Овчаренко, і нагадала, що  7 вересня відбудеться друге судове засідання по цій справі, бо на перше юристи міськради не з’явились. «Цього тижня супроводжую нашого американського партнера на зустрічах в американській торгово-промисловій палаті та посольстві щодо нашого питання. І звісно готуємось до чергової, але вже спільної прес-конференції. Переконана, що засновнику кількох міжнародних фінансових організацій, бізнесу, доктору філософії (Ph.D) в сфері економіки та викладачеві двох університетів в США, – буде що сказати про особливий підхід влади Львова у формуванні інвестиційного іміджу України загалом», – наголосила Т.Овчаренко.

Нагадаємо, девелоперська компанія «Моя країна» вже понад півроку бореться з мерію за право будувати житловий комплекс на вулиці Стрийській,108. Надпис на паркані забудови «Будуємо без хабарів» з’явився у червні цього року після чергової  відмови міської влади у наданні містобудівних умов та обмежень для девелоперської компанії. Як повідомляв Львівський портал, незабаром до Львова прибуде американський інвестор – один зі співвласників проекту, аби особисто дізнатися, чому Львівська міська рада блокує його багатомільйонний бізнес-проект у місті Лева.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *