ОСТАННІ НОВИНИ

«Ярмарок спорту» запрошує львів’ян: буде стрільба з лазера, бейсбол та морський більярд

|

Львів`ян та гостей міста з  22-24 вересня запрошують відвідати спортивну подію року, яка відбудеться у Палаці спорту «Динамо». Про це Львівському порталу повідомили організатори події.

спорт

Протягом трьох днів кожен охочий зможе спробувати себе у близько 50 видах спорту, які представлятимуть понад 75 спортивних організацій у рамках сьомого щорічного «Ярмарку спорту».

Спробувати себе у різних видах спорту під керівництвом фахівців, переглянути показові виступи та ознайомитися зі спортивним інвентарем зможе кожен охочий абсолютно безкоштовно. Цьогоріч «Ярмарок спорту» представить як традиційні види спорту, такі як футбол, бокс, плавання, так і доволі екзотичні: морський більярд, кінний спорт.

«Особливістю цьогорічного «Ярмарку» стануть більші локації, які дозволять по-справжньому відчути дух того чи іншого виду спорту. Так, до прикладу, баскетбол буде представлений щитами, на яких діти матимуть змогу відточити свою майстерність та кидки, а стадіон «Юність» у Парку Культури відкриє свої двері для тих, хто цікавиться регбі», – розповідає Олег Чунис, співорганізатор «Ярмарку спорту».

Серед новинок – лазертаг, у якому школярі зможуть потренуватись у стрільбі з лазера. Також вперше на Ярмарку майстер-клас покажуть і з бейсболу.

Довідка

«Ярмарок спорту» – єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених у регіоні. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові та силові види спорту, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види спорту, оздоровчі програми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *