ОСТАННІ НОВИНИ

Маленьких львів’ян запрошують на свято трамваю на Сихові

|

У неділю, 4 вересня, на Сихові відбудеться свято для дітей «Я люблю трамвай». Малюків чекають інтерактивні навчання правил дорожнього руху, веселий екскурс історією львівських трамваїв та поїздка на Чудо-поїзді. Подія відбуватиметься на площі перед кінотеатром Довженка з 13:00 години. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

трамвай2

Всі учасники свята отримають розмальовки, з яких дізнаються основні правила безпеки та ввічливості. Також у книжечці інформація і для батьків – щодо будівництва трамвайної колії на Сихів. Під час свята відбудуться цікаві майстер – класи: виготовлення дерев’яних сувенірів  «Трамвайчик» та брошок із фетру. Протягом свята дітей розважатимуть аніматори. Малюків чекає бульбашкове шоу.

Протягом свята вздовж майбутнього маршруту трамваю курсуватиме чудо- поїзд. Для того взяти участь у екскурсії батьків просять зареєструватись.

Нагадаємо, загалом роботи над трамвайною колією закінчені на 85%. Запуск трамваю планують восени цього року. Слідкувати за станом будівництва трамвайної колії на Сихів можна на сайті та на сторінці «Я люблю трамвай» у фейсбуці.

Проект «Трамвай на Сихів» реалізовується за рахунок кредиту від ЄБРР у розмірі 12 млн. євро, гранту німецького уряду у 5 млн. євро, технічної допомоги ЄС у розмірі 1,5 млн. євро та за кошти з міського бюджету – 8,850 млн. євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *