ОСТАННІ НОВИНИ

Колектив FM «Галичина» пояснив, чому написав заяву на звільнення

|

Сьогодні під час брифінгу співробітники радіо FM «Галичина»  розповіли про своє рішення написати заяви на звільнення, передає кореспондент Львівського порталу.

радіо

«Ці заяви можна розцінювати як відмову працювати під керівництвом конкретної особи. Проти неї ми не маємо нічого особистого», – сказав радіоведучий Юрій Залізняк

Також він пояснив, що працівники не згідні з політикою керівництва. На уточнююче питання, з якими саме принципами колектив не згідний, Юрій Залізняк відповів: «Є базові загальнолюдські принципи взаємин. Людська гідність не має порушуватись…»

Водночас працівники радіо пояснили, що каталізатором їхнього рішення стало ставлення керівництва до встановлення світового рекорду на найтриваліший радіомарафон двох ведучих у прямому ефірі.

«Керівництво з одного боку прийняло ідею встановлення рекорду, а поза очі казало, що ми не зможемо і взяло відпустку у цей період, щоб зняти з себе відповідальність у разі нашого провалу… Але ми змогли», – розповіла учасниця рекорду Валентина Барзолевська.

Своєю чергою ведуча Діана Гайворонюк додала, що керівництво  вже встигло змінити замки і коди на дверях.

«Складається враження, що з радіо звільнилися якісь злодії, «зеки». На радіо вже поміняли всі замки і код на дверях», – зазначила ведуча

Юрій Залізняк не виключив можливості створення екс-працівниками радіо нового медіа-продукту.

«Ймовірність відкриття проекту в онлайні, де потрібно менше капіталовкладень, не відкидаємо. Можливість створення іншого продукту, який потребує більше фінансового ресурсу, не відкидаємо також», – додав радіоведучий.

Зауважимо, що директор Гнатик Олександра працює на цій посаді четвертий рік.

Фото: mukacheve.church.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *