ОСТАННІ НОВИНИ

Майже увесь колектив радіо «Галичина» написав заяви на звільнення

|

Майже увесь колектив львівського радіо ФМ «Галичина» написав заяву на звільнення.  Про це працівники радіостанції повідомляють у Facebook, передає Львівський портал.

1

Власне, йдеться про 24 працівників (ді-джеї, журналісти, комерційний відділ), не звільнилося лише кілька осіб.

«Віднині я не працюю на ФМ «Галичина» як і 90% моїх колег! Колектив висловив недовіру до керівника радіо FM «Галичина» Гнатик Олександрі. Нас почули і попросили написати заяви на звільнення! Від завтра ви не почуєте улюблених ведучих та улюблених програм!Ми хотіли і хочемо розвивати ФМ «Галичина», адже ви так вірите в нас, це ,зокрема, показав рекорд, який ми спільно встановили з нашими слухачами, партнерами! Втім, не отримали підтримки від директора, а лише палки в колеса! Дякуємо, що були з нами!», – написав у Facebook ведучий радіо Юрій Рихлик.

Як пояснили Львівському порталу члени  колективу, вони  відмовилися працювати під керівництвом директора Гнатик Олександри і протягом тижня зверталися до начальства з вимогою її замінити. Втім до працівників не дослухалися. Отож,  нині колектив радіо на знак протесту написав заяви на звільненні і вийшов у ефір попрощатися із своїми слухачами. Варто додати, що наразі працівників не впускають у приміщення і не дозволяють забрати особисті речі.

Фото: dzhalapita.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *