ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновниця Садового порвала документ «сміттєвих» пікетувальників, - еколог

|

Заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк порвала документ – протокол зі збору мешканців, що сьогодні пікетували дорогу на виїзді зі Львова. Про це у Facebook повідомив голова ГО «Комітет екологічного порятунку» Марко Шпікула, передає кореспондент Львівського порталу.

протокол

«Ставлення міського голови Львова до громади: приїхала Ірина Маруняк і порвала протокол зборів громадськості (протокол на фото)», – написав він.

Водночас місцева активістка села Малехів Галина Денько повідомила у коментарі Львівському порталу, що Ірина Маруняк вимагала у активістів зібрати підписи.

«Вона каже, що там дамбу укріплюють. Хоча дамба дуже далеко. Також каже, що ми їй дали нелегітимні вимоги, бо не підписані мешканцями. Ми, мовляв, не зібрали 300 підписів. Їй мало того, що ми на дорозі, їй треба підписи позбирати Ми її вигнали», – заявила вона.

Нагадаємо, що сьогодні з 9.00 год. активісти перекривають дорогу на виїзді зі Львова. Також стало відомо, що на Грибовицьке сміттєзвалище завезли свіжу партію сміття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *