ОСТАННІ НОВИНИ

Росія збирається зірвати День Незалежності у Києві?

|

Росія збирається зірвати День Незалежності у Києві. Про це стверджує у Facebook представник України на переговорах у Мінську, колишній прем’єр, колишній міністр оборони, колишній секретар РНБО України Євген Марчук, передає Радіо «Свобода».

парад

За його словами, Росія готується відзначати річницю Незалежності України.

«Росія відкрито у великій кількості поставляє і в Крим, і на окуповані території Донбасу багато важкої військової техніки, здебільшого наступального характеру.

На мій погляд, Росія просто готується відзначити 25-ту річницю Незалежності України. Можливо, навіть так, як це вона зробила в 2014 році, тільки з деякими поправками на нинішні реалії…

Думаю, що в Росії уже розроблений і задіяний план, як не тільки зіпсувати, а й як зірвати святкування 25-ї річниці Незалежності України».

Водночас начальник прес-служби Генштабу ЗСУ В’ячеслав Ковтун вважає, що Росія готуватиме політичні провокації.

«Дійсно, буде спроба зірвати святкування 25-річниці нашої Незалежності. І це буде зроблено політичними методами. А саме, дуже можливе проведення маршу або мітингів скорботи та пам’яті щодо загиблих мирних жителів Донбасу, яким будуть надані відповідні аудіо- і відеопідтвердження каяття українських військовослужбовців, що вони когось убивали», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *