ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прийматиме міжнародну Спеціальну Олімпіаду

|

15-18 вересня у Львові відбудуться III Special Olympics Open Games (SOOG2016). Це найбільші за всю історію України міжнародні змагання для особливих дітей та молоді. Атлети будуть змагатися у восьми видах спорту за програмами СО: футбол, флорбол, об’єднаний баскетбол, настільний теніс, плавання, плавання у відкритій воді, каякінг, бочча.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

спорт

Станом на 1 серпня для участі в іграх подали заявки 600 учасників (12 делегації з 8 країн Європи (Литва, Латвії, Польща, Румунія, Швейцарія, Азербайджан, Угорщина, Бельгія), 24 делегації зі 16 регіонів України та 10 делегацій з Львівської області).

«До Special Olympics Open Games ми долучаємось щороку, адже вже під час першого такого заходу стало зрозуміло, що ці діти потребують занять спортом чи не найбільше за інших. І з кожним роком стає зрозуміло, що в них потрібно вчитись бути такими ж витривалими та цілеспрямованими! Успіхів всім учасникам та спортивних здобутків», – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Крім спортивної частини заплановані цікаві екскурсійні та дозвільні програми для ознайомлення зі Львовом та Національними традиціями України. Також наймолодші учасники (вихованці садків для дітей з порушенням інтелекту зі Східної України, а саме з Луганської та Донецької області) зможуть ознайомитися з програмою “Young athlete” (“Молодий атлет”).

SOOG2016 внесені в Глобальний (Світовий) календар Спеціальних Олімпіад. Це вперше в Україні.

Також з 10 серпня запускається ресурс SOOG2016.lviv.ua , який буде діятиме продовж ігор і буде містити в собі всю необхідну інформацію (учасники, новини, результати, фото, відео, чат і т.д.). Найважливішою складовою ресурсу є те, що всі під час змагань буде  відбуватися онлайн трансляція з кожної локації за участі ведучих та коментаторів.

Також під час ігор на площі ринок перед входом в Ратушу буде встановлений екран з прямими трансляціями заходу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *