ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці розшукують винних у підпалі автівки секретаря Сколівської міськради

|

Правоохоронці обіцяють віднайти винних у підпалі автомобіля секретаря Сколівської міської ради Ольги Щуревич. Всі обставини події встановлюються, за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

6-6

У Сколівське відділення поліції надійшло повідомлення від районного відділу ДСНС про те, що 6 серпня о 4.00 у місті Сколе на вулиці Черемшини горить легковий автомобіль. Також, до правоохоронців звернулася 49-річна жителька міста Сколе, яка повідомила, що невідомі особи дісталися на територію подвір’я її приватного домоволодіння і скоїли підпал її автомобіля Skoda Fabia, 2002 року випуску. Вогонь завдав іномарці значних пошкоджень. Сума збитків встановлюється.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Призначено ряд експертиз.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України (Умисне знищення чужого майна вчинене шляхом підпалу,-карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років). Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що у коментарі Львівському порталу депутат заявила, що підозрює у скоєному мера Сколе Володимира Москаля, який «напередодні погрожував фізичною розправою».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *