ОСТАННІ НОВИНИ

Село Лисиничі таки «віддали» Дубневичу: мешканці бунтують

|

У п’ятницю, 5 серпня, депутати Лисиницької сільської ради таки проголосували за приєднання села Лисиничі до Пустомитівської об’єднаної громади. Про це йдеться на офіційному сайті сільської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

лисиничі

Водночас громада села обурилась, оскільки депутати не звернули особливої уваги на її думку. Як заявила у Facebook відома активістка Лисиничів Оксана Козлова, люди налаштовані радикально.

«Продажні депутати Лисиничівської сільради на сесії, наплювавши на думку громад двох сіл, в угоду пана-барина Дубневича, проголосували за новий колгосп – об’єднання з Пустомитами. Голова швиденько закрив сесію. Обурені люди не випускають нікого з приміщення сільради», – написала вона у день сесії.

Водночас у понеділок, 8 серпня, у спільноті «Територіальна громада села Лисиничі» повідомляється про акцію протесту біля стін Львівської обласної ради з цього приводу.

«Повідомляємо Вас про проведення акції протесту – пішої ходи через пішохідний перехід біля будинку Львівської обласної державної адміністрації (вул. Винниченка, 18 у Львові)»,- йдеться у повідомленні.

Мета: вимога до Львівської облдержадміністрації повернути проект рішення восьмої позачергової сесії Лисиничівської сільської ради сьомого скликання від 05.08.2016 р. щодо добровільного об’єднання Лисиничівської сільської та Пустомитівської міської територіальних громад в Пустомитівську ОТГ в зв’язку з його невідповідністю Конституції та законам України.
Місце проведення : вул. Винниченка, 18, м. Львів, біля будинку Львівської обласної державної адміністрації
Час та дата проведення: з 11.00 год. до 18.00 год. 10.08.2016 р.

Раніше Львівський портал писав, що село на Львівщині змушують стати частиною Пустомитівського «царства». Згодом у селі навіть провели соціологічне опитування сумнівного характеру з цього приводу.

Нагадаємо, що Пустомитівський район – це територія виборчого округу народного депутата України Богдана Дубневича.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *