ОСТАННІ НОВИНИ

«Самопоміч» знову взялася переконувати, що Львів отримає кошти ЄІБ на сміттєзвалище?

|

Міністерство регіонального розвитку сьогодні, 4 серпня, розглянуло і підтримало проект рекультивації сміттєзвалища та будівництва сміттєпереробного заводу. Про це ZAXID.NET розповів народний депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» Сергій Кіраль.

сміттєпер

«Сьогодні відбулася зустріч координаційного комітету «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» між Україною та Європейським інвестиційним банком, на якому прийняли рішення підтримати і рекомендувати проект Львова до другого туру. Другий тур – це оцінка фінансової спроможності позичальника. Саме під час цього туру буде визначена сума на будівництво заводу та рекультивації», – розповів ZAXID.NET Сергій Кіраль.

«Після проведення оцінки ми будемо знати, на яку суму можемо розраховувати, а тоді відразу запросимо представників інвестиційного банку та профільних інженерів для того, аби визначити послідовність робіт у рамках цього проекту», – розповіла керівниця управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Ольга Сивак.

Водночас у прес-службі Мінрегіону кореспонденту Львівського порталу не підтвердили рішення щодо підтримки львівського проекту з рекультивації Грибовицького сміттєщвалища.

Раніше Львівський портал писав, що у міській раді приховують кінцеву точку «сміттєвих» коштів від ЕІБ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *