ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні змінюється порядок в’їзду в пішохідну зону Львова

|

Сьогодні, 1 серпня, змінюється порядок регламентованого в’їзду в пішохідну зону центральної частини міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

Старі перепустки синього кольору втратили чинність, натомість діяють нові – червоного, жовтого та зеленого кольорів, залежно від категорії транспорту. Так, мешканці пішохідної зони мають перепустки зеленого кольору. Для в’їзду транспорту, що обслуговує мешканців та заклади, розміщені тут, видають перепустки жовтого кольору, а для спецтранспорту – червоного кольору.

Нагадаємо, для мешканців заїзд у пішохідну зону упродовж цілої доби залишається безкоштовним, за умови отримання нової перепустки.

Автомобілі доставки, які працюють у пішохідній  зоні, безкоштовно можуть заїжджати з 6:00 до 8:00 год. Платний заїзд – з 8.00 до 11.00 год. Однак, попередньо  слід оплати кошти на рахунок ЛКП «Муніципальна дружина» за обслуговування системи в’їзду/виїзду у пішохідну зону. Вартість місячної перепустки складає орієнтовно 140 грн.

Для отримання перепустки нового зразка, потрібно звернутися за адресою: пл. Ринок, 1, перший поверх, каб. 1 (охорона). Відповідальна особа з видачі перепусток – п. Роман, тел. 067-314-12-81.

Фото: uk.wikipedia.org

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *