ОСТАННІ НОВИНИ

На вчителів в Україні йдуть абітурієнти з найменшими балами

|

Міністерство освіти і науки констатує подачу заяв на педагогічні спеціальності у вищі навчальні заклади абітурієнтами з найнижчими балами. Про це на брифінгу повідомила перший заступник міністра освіти і науки Інна Совсун, передають Українські Новини.

вступ

“Проблемними є зарахування на підготовку вчителів. Ми бачимо, на жаль, дуже низькі бали на підготовку вчителів фізики, приміром, прохідні бали на підготовку вчителів фізики, найвищий прохідний бал -127, найнижчий – 100,85”, – сказала вона.

При цьому Совсун підкреслила, що за фахом “інженерія програмного забезпечення” найвищий прохідний бал було установлено у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка – 184, найнижчий – 161,9.

Також на спеціальність “право” найвищий прохідний бал зафіксовано у Національному університеті “Києво-Могилянська академія” – 184, а найнижчий у Національному університеті Державної фіскальної служби – 146,8.

За фахом “економіка” найвищий бал зафіксовано у Києво-Могилянській академії – 179, найнижчий – в Одеському національному політехнічному університеті – 161.

Як повідомляли Українські Новини, 11 липня почалася вступна кампанія у вищі навчальні заклади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *