ОСТАННІ НОВИНИ

Сніжана Єгорова та Брія Блессінг у Львові закликали боротися з торгівлею людьми

|

Сьогодні у Львові на площі Ринок відбулось відкриття фотовиставки до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми за участю відомих зірок – Брії Блессінг та Сніжани Єгорової. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

«В мене ростуть доньки. Одна заміжня, друга – на виданні, третя – мала. Я розумію, як жінка, яка вже побачила багато чого у світі, і в своєму особистому житті, що інколи, навіть у шлюбі, жінка потрапляє під приховане рабство. Маємо статистику і знаємо, що четверо з п’ятьох постраждалих від рабства у світі – це жінки. Ми повинні знати, що є речі, про які не говорять відверто і щодня. Рабство існує досі. Ми хочемо про це наголосити, щоб наші нові покоління пам’ятали, що не можна втрачати свою власну свободу і треба мати можливість і право її відстояти.

Київ і Львів є історичними і культурними центрами України, це найголовніші осередки інформації, яка буде розповсюджуватись по усій Україні. Сподіваюсь, що до нас долучиться дуже багато людей і ми будемо про це говорити по усій Україні та у світі», – розповіла Сніжана Єгорова.

1

«Про торгівлю людьми я дізналась десь 8 років тому, це було однією з причин, чому я повернулась в Україну, бо жила тоді в США. Коли дізналась, що це величезна проблема в Україні, вирішила повернутись і тут щось зробити. Я познайомилась з дівчатами з А21 і ми почали співпрацювати, я заснувала організацію у нас у Львові. Щиро запрошую людей приєднатись до нас, бо це реально проблема. Ми всі думаємо, що це десь там трапляється, а це відбувається навколо нас щодня, а ми не бачимо і не розуміємо. Можливо ми не зможемо допомогти усім, але хоч одній людині ми можемо допомогти. Треба просто долучитись до справи, щось робити, і разом ми здатні на багато», – розповіла Брія Блессінг, співачка.

Здійснив фотосесію відомий український фотограф, який мешкає в Лос-Анджелесі, Олег Богдан, автором ідеї та продюсером зйомки стала Наталія Шумахер. В зйомках взяли участь відомі співаки та журналісти: Олена Шоптенко, Олександр Попов, Анатолій Анатоліч, Анна-Марія, Лавіка, Людмила Барбір, Марія Бурмака, Марія Собко, Олег Собчук, Сергій Гладир, Сніжана Єгорова, Тала Калатай, Тамерлан та Омаргалієва, Валентина Хомайко, Василь Бондарчук, Віталій Кириченко, Влад Олєйник, Яніна Соколова, Влад Ситник.

Фото: ЛМР

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *