Закохані зі Львова та Києва одні з перших зможуть одружитися за добу

|

Вже незабаром стартує пілотний проект «Шлюб за добу». Про це повідомляє міністр юстиції Павло Петренко на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

одруження

За його словами, ця нова послуга від Мін’юсту надає можливість зареєструвати шлюб швидко і зручно, без попередньої реєстрації і відвідувань відділів РАЦСу.

«Насамперед, це питання є актуальним у прифронтових зонах. Також сервісом можна буде скористуватися у великих туристичних містах України. Вже на цьому тижні послуга почне працювати у Сєвєродонецьку і Одесі. Ми оголошуємо конкурс і запрошуємо взяти в ньому участь і стати першопроходцями новаційної послуги Мін’юсту всі закохані пари, які вирішили зареєструвати свої відносини і створити сім’ю. Для участі у конкурсі надсилайте історії свого кохання і фото на скриньку [email protected]», – написав Павло Петренко.

1

Історії будуть опубліковані на сторінці проекту.

«Пари-переможці конкурсу зможуть першими в Україні «по-новому» зареєструвати свої відносини в наступних містах-учасниках проекту – Києві і Львові, – у перший день запуску сервісу: 14.08 – Київ, 19.08 – Львів
Буду радий особисто привітати переможців конкурсу зі створенням сім’ї на урочистій церемонії. Приєднуйтесь, друзі! Скажіть ТАК! першими», – зазначив міністр юстиції.

Як вже повідомляв Львівський портал, Кабмін схвалив впровадження пілотного проекту в деяких населених пунктах по реєстрації шлюбу протягом однієї доби.

Фото: соцмережі,  expres.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *