ОСТАННІ НОВИНИ

У прикордонній зоні на Львівщині викрили підпільну АЗС

|

Правоохоронці Львівщини викрили у прикордонній зоні підпільну АЗС. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Так, працівники Управління захисту економіки у Львівській області, спільно зі слідчими Червоноградського відділу поліції, у Жовківському районі припинили діяльність незаконно діючої автозаправної станції, яка функціонувала на прилеглій до митного поста території.

2

Як встановили правоохоронці, автозаправна станція, яка діяла без жодних дозвільних документів, функціонувала на автодорозі на виїзді із населеного пункту у сторону митного поста «Рава-Руська». На даній АЗС здійснювалася реалізація дизельного палива сумнівної якості з готівковим розрахунком.

Під час санкціонованого обшуку по місцю здійснення діяльності АЗС, виявлено та вилучено стаціонарну цистерну з якої за допомогою бензоколонки здійснювалась реалізація дизпалива сумнівної якості, 2,8 тони дизельного палива, записи та документація щодо діяльності АЗС. Також працівники поліції встановили факт реалізації дизельного палива населенню із розрахунком за готівку.

3

Зразки вилученого дизпалива скерували на експертизу. Наразі встановлюються організатори  незаконно діючої АЗС.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні передбаченого ч.1 ст.272 ККУ (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) триває.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *