ОСТАННІ НОВИНИ

Злодіями, що обікрали помешкання загиблного бійця АТО у Золочеві, виявилися підлітки. Їх затримано

|

Працівники поліції встановили особи і затримали причетних до крадіжки грошей та майна із будинку 58-річного жителя міста Золочів, який служив у 53-й окремій механізованій бригаді Збройних сил України і загинув у зоні АТО 18 липня під час ворожих обстрілів між Зайцевим і Майорським уДонецькій області. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

обікрали

Злодіями  виявилися 14-річний та 15-річний жителі міста Золочів.

«До Золочівського відділу поліції 22 липня, о 18.20, надійшло повідомленняпро те, що у період з 12.00 до 18.00, невідомі обікрали будинок на вулиціНабережній у місті Золочів, де мешкає родина 58-річного учасника АТО похорони якого відбулися цього дня, 22 липня, у Львові», – повідомляють у поліції.

Зловмисники дісталися до помешкання, пошкодивши металопластикове вікно, і викрали планшет «Самсунг», мобільний телефон «Самсунг», 3100 гривень, 100 доларів США та 70 євро. Загалом, на суму близько 40000 гривень.

Працівники поліції встановили і затримали двох причетних до крадіжки: 23липня у Львові затримали 14-річного школяра, в ніч на 24 липня у селищі Шацьк Волинської області було затримано іншого причетного до крадіжки – 15 річного хлопця, який не навчається та не працює. Обоє – мешканці міста Золочів.

«Як встановлено, підлітки добре знали загиблого бійця і його родину, а також те, що цього дня відбуваються похорони 58-річного чоловіка, який до того, як пішов добровольцем захищати Україну працював адвокатом і навіть допомагав одному з них юридичними консультаціями», – зазначають у поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 ККУкраїни (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чисховище,- карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

Як повідомляв раніше Львівський портал у Золочеві злодії обікрали помешкання бійця АТО, коли його ховали у Львові. Згодом губернатор Львівщини Олег Синютка повідомив, що одного із них затримала поліція.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *