Поки у Львові ховали Героя АТО, злодії обікрали його оселю

|

Учора, 22 липня, в час коли проводилося поховання Героя, який загинув у російсько-українській війні Швеця Олександра Олексійовича у Львові, невідомі особи проникли в житловий будинок № 44 по вул. Набережна в м. Золочеві Львівської області, де проживав Олександр Швець та обікрали його. Про це пише місцеве видання Золочів.нет.

швець

Як повідомив начальник слідчого відділення Золочівського відділу поліції Андрій Рапа, зараз слідство шукає злодіїв.

«Умисно, таємно, з корисливих спонукань викрали товарно-матеріальні цінності та гроші. У зв’язку з цим Золочівським ВП ГУ НП у Львівській області внесено відомості в ЄРДР за ознаками складу кримінального правопорушення передбаченого ст. 185 ч.3 КК України та проводиться досудове слідство. Висунуто слідчі версії та проводиться їх перевірка. На цей час тривають слідчі дії з метою встановлення осіб, які причетні до даного правопорушення”, – повідомив він.

Також правоохоронець звернувся до мешканців Львівщини з проханням при можливості надавати будь-яку інформацію.

“У зв’язку з цим Золочівський ВП ГУ НП у Львівській області просить місцевих жителів, які можуть володіти будь-якою інформацією стосовно вищевказаної крадіжки звертатися в Золочівський ВП з метою встановлення істини по даному кримінальному провадженні, в тому числі Золочівський ВП просить надати наявні в громадян, підприємств та організацій джерела відеоспостереження, на яких може бути зафіксовані події 22.07.2016 року (в тому числі просимо надати в Золочівський ВП матеріали відеоспостереження, які знаходиться на відео реєстраторах автомобілів, де зафіксовані події 22 липня 2016 року в м. Золочеві Львівської області)”, наголосив він.

Хто має будь-яку інформацію телефонуйте: 4-22-73, або пишіть: [email protected]

Раніше Львівський портал писав, що у Золочеві Героя Олександра Швеця зустріли навколішки. Олександр Швець загинув під час мінометного обстрілу біля Зайцевого.

Фото: Золочів.нет

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *