ОСТАННІ НОВИНИ

Основна версія загибелі Шеремета – його професійна діяльність, - поліція

|

Фахівці працюють у цілодобовому режимі. Основна версія загибелі журналіста – його професійна діяльність. Такими є результати роботи опергрупи станом на вечір п’ятниці 22 липня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції.

Шеремет

В якості основної версії загибелі Павла Шеремета група розглядає його професійну діяльність, також розглядаються й інші версії скоєння злочину.

У ході слідства правоохоронці вже вилучили і продовжують вилучати відео з камер спостереження і реєстраторів автомобілів поблизу будинку загиблого. Так само вилучається відео поблизу місця вибуху.

Відео, що було опубліковане в Інетрнеті, розглядається в якості речового доказу. Опергрупа встановлює особи людей з цього відео, а також припускає, що вони можуть бути причетні до вибуху.

Водночас правоохоронці підкреслюють, що публікація подібної інформації «у погоні за сенсацією» може серйозно відкинути слідство назад.

“Ми закликаємо журналістів надавати наявні у них матеріали слідчим, тим самим сприяючи розкриттю цього резонансного злочину”, – наголошують правоохоронці.

Як повідомляв Львівський портал, сьогодні в Українському домі прощалися з убитим журналістом Павлом Шереметом, завтра його поховають у Мінську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *