ОСТАННІ НОВИНИ

Шахіст зі Львівщини взяв «бронзу» юнацького чемпіонату Європи

|

Цими днями у словенському місті Цельс завершився командний чемпіонат Європи з шахів 2016 року серед юнаків та дівчат віком до 18 років. За першість у турнірі юнаків змагалися 12 команд, у змаганнях дівчат – 14. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

За словами заступника начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксани Вацеби, юнацьку збірну України представляли: Володимир Ветошко (м. Городок Львівської області), Михайло Білоус, Владислав Бахмацький, Юрій Крикун, Юля Осьмак і Олена Мартинкова.

Відмінно виступила українська дівоча команда, яка здобула звання чемпіонок Європи. Обидві переможниці внесли у скарбничку команди України по 5,5 очок (5 перемог, 1 нічия, 1 поразка). Друге місце посіла команда Польщі “А”, а третє – команда Польщі “В”.

Юнаки фінішували третіми. Кращими були тільки команди Ізраїлю та Угорщини. Впевнений виступ українських шахістів у Словенії дозволив їм покращити особисті міжнародні рейтинги. Щодо представника Львівщини Володимира Ветошка – його рейтинг становитиме 2438 пунктів. До виконання норми міжнародного гросмейстера йому залишилося набрати 62 пункти.

Фото: ЛОДА

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *