ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепи «Самопомочі» виступили на зборах скандальної секти

|

Другий віце-спікер парламенту Оксана Сироїд і голова фракції «Самопоміч» у Київській міськраді Сергій Гусовський засвітилися на зборах так званого Християнського центру «Відродження», який заснував аферист Володимир Мунтян. Відео із зборів секти пошивили у Youtube користувач Міністерство Еміграції, передає корреспондент Львівського порталу.

Безымянный

У соцмережах шириться інформація, що вхід на такий «концерт» коштує від 100 доларів. На всіх відео зборів секти видно, що в залі пристні десятки тисяч людей, на яких заробляються чималі кошти. Для прикладу, у жовтні 2013 організація проводила служіння в київському Палаці спорту. Загалом служіння відвідали більше 300 тисяч віруючих.

У своєму виступі зі сцени віце-спікер заклилала людей нести Бога в політику.

«Я намагаюсь, як сказав ваш пастор (Володимир Мунтян – ред.) на зустрічі, нести Бога в політику. Я думаю, що це наше спільне завдання, наш величезний виклик. Я хочу, щоб ми з вами об’єднали зусилля для того, щоб принести Бога в політику, я хочу, щоб ці зусилля були у вірі в Бога, вірі в людину, в людську гідність, і вірі в нашу державу», – сказала Сироїд під час своєї помови.

Після її слів «пастор» Мунтян запропонував депутату стати одним з проповідників у «Відродженні», адже у неї «добре виходить».

Додамо, що у 2013 році ТСН зробила розслідування сточовно методів «Відродження», якими секта зомбує людей та ламає їх життя. Володимир Мунтян нібито проводив сеанси екзорцизму, перетворивши містичні практики та фінансові пожертви на надприбуткову справу.

Фото і відео: Youtube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *